Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

Dve baštenske lounge garniture - jedna od ratana i jedna od metala i drveta

Kako izabrati savršenu baštensku lounge garnituru

Potrebna vam je nova lounge garnitura koja se može koristiti u bašti ili na terasi? Uz lounge set možete još više iskoristiti svoj prostor na otvorenom i kasne letnje večeri. Međutim, može biti teško pronaći savršenu baštensku garnituru koja baš vama odgovara.

Postoji bezbroj kombinacija stolova, stolica i sofa. Osim toga, morate razmišljati o kvalitetu i održavanju. Ovim vodičem pomoći ćemo vam u izboru lounge garniture - koju odabrati i na šta obratiti pažnju.

Pogledajte sve lounge garniture

U koju svrhu možete koristiti lounge baštenske garniture?

Lounge set se može koristiti i na terasi i u bašti. Dodajte vrlo posebnu, opuštajuću atmosferu vašem prostoru na otvorenom. To nije samo mesto gde možete jesti na otvorenom, već i mesto gde se možete opustiti i uživati u tišini ili vremenu sa prijateljima i porodicom. Lounge set može biti mesto okupljanja i susreta u vašoj bašti.

Crna baštenska lounge garnitura sa stočićem i dve crne stolice


Razmislite o tome kako želite da koristite svoj prostor na otvorenom. Želite li ga prvenstveno koristiti ispod drveća u bašti gde možete uživati u čaši vina podignutih nogu? Ili ga želite koristiti kada imate puno gostiju ili kao mesto za sunčanje?

Siva baštenska garnitura na velikoj terasi uz more

Baštenska lounge garnitura - šta tražiti? 

Kada tražite novi baštenski nameštaj, izbor može biti ogroman. Preporučujemo da pogledate odnos između cene, funkcionalnosti i potreba sa vaše strane. Ako uporedite ove faktore, pronaći ćete najbolju garnituru za vaš prostor na otvorenom. U JYSKu nudimo lounge garniture za sve budžete i potrebe. Kako bismo vam olakšali odabir, izabrali smo 3 najvažnija faktora koja morate uzeti u obzir pri kupovini baštenske garniture.

1. Prostor i veličina

Prva stvar koju trebate uzeti u obzir je veličina vašeg prostora. Imate li balkon ili veliku terasu? Prema veličini vašeg prostora, formirajte okvirnu veličinu lounge garniture koja odgovara vašim potrebama.

Za manji prostor može biti problematično sa ugaonom garniturom, ali garnitura sa 2 stolice i stolom može biti dobra opcija. Naš asortiman manjih lounge garnitura pogledajte ovde:


Ako je vaš prostor na otvorenom veći od male terase ili balkona, ali nije prevelik onda bi dobro rešenje moglo biti kombinacija baštenske garniture sa malom lounge garniturom ili možda odabrati lounge garnituru srednje veličine:


Ako nedostatak prostora nije problem, onda imate luksuz da birate slobodnije. Međutim, tada može biti problem "popuniti" sav prostor i dobiti kohezivan izgled. Dobar izbor je velika lounge garnitura sa ugaonom garniturom:

2. Materijali i održavanje

Baštenske garniture koje ne zahtevaju puno održavanja su idealne, posebno ako ste tip koji leto povezuje sa dugim opuštajućim danima i ne želi da troši vreme na održavanje svoje baštenske garniture.

Većina lounge garnitura izrađena je od veštačkog drveta, ratana i aluminijuma, koji gotovo da ne zahtevaju održavanje i otporni su na vremenske uslove. Lako se čiste sapunom i vodom. Ratan i aluminijum su takođe lagani i lako se premeštaju.

Baštenske lounge garniture od metala i drveta

Lounge garniture od drveta i metala često imaju vrlo moderan i jednostavan izgled. Stil koji se vrlo dobro slaže sa puno novoizgrađenih domova. Koji set vi preferirate?

Baštenski lounge setova od metala i drveta

Baštenske lounge garniture od ratana

Garniture od ratana dostupne su u različitim bojama - uključujući crnu, sivu i neutralnu te u raznim oblicima. Ratan daje vrlo poseban, prijatan izgled vašoj terasi. I boje i sastav garniture utiču na celokupan vizuelni doživljaj. Koji set vi preferirate?

Baštenska louneg garnitura sa ugaonom garniturom od ratana
Lounge garnitura ULLEHUSE za 6 osoba natur
60000,- din/set
119999,- /set
UŠTEDA 50%
Do isteka zaliha

Brzosušeće i lounge garniture otporne na sve vremenske uslove

Birajte između brzosučećih i lounge setova otpornih na sve vremenske uslove, koji su vrlo jednostavni za održavanje - bez da morate da birate između dizajna i udobnosti.


Pročitajte više o Lounge nameštaju otpornom na kišu i Baštenskom nameštaju za sve vremenske uslove

3. Udobnost i dizajn

Jer udobnost je važna, ali ni stil ne zaostaje!

Iskreno verujemo da bi vaš baštenski nameštaj trebao biti produžetak vašeg doma. Imamo udobne garniture i fotelje unutar doma, zašto ne bismo imali taj luksuz i na otvorenom.

Velika baštenska lounge sofa i sto


Stil i udobnost su individualni. Ako ste u nedoumici koji stil baštenske lounge garniture odabrati, pogledajte svoj izbor nameštaja za enterijer kako biste postigli moderan i kohezivan izgled kod podudaranja unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora.

Saznajte više

Dekorišite paviljon i transformišite svoj spoljni prostor

Kako urediti svoju kuću za odmor

Viseća stolica: Zvezda vaše bašte

Unapredite svoj prostor na otvorenom paviljonom