Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

Na 3 načina: multifunkcionalna lounge garnitura TANE

Na 3 načina: multifunkcionalna lounge garnitura TANE

U potrazi ste za savršenom baštenskom garniturom? S novim JYSKovim multifunkcionalnim lounge setom TANE dobijate tri različita komada nameštaja u jednom.

Kompaktan dizajn čini TANE nameštajem koji štedi prostor. Sakrijte podesiv sto ispod dvoseda i stvorite udobnu ležaljku kombinovanjem kauča i dva taburea. Složte set u jedan paket kada ga ne koristite. Tako će zauzeti minimalno mesta na vašem balkonu ili terasi. Sve u svemu, dobar komad nameštaja koji štedi vaš prostor.

Uz TANE dobijate tri vrste spoljnog namještaja u jednom setu. Na taj način možete prilagoditi svoj balkon ili terasu za bilo koju priliku.

1. ROŠTILJ SA EKIPOM?

Koristite dva taburea kao dodatna mesta za sedenje i podesite noge stola na visinu koja vam odgovara. Podesive noge na stolu omogućavaju da vrtni sto pretvorite u trpezarijski sto.

Uživajte u toploj letnoj večeri s omiljenim obrokom i hladnim pićem, zavaljeni u meke i udobne jastuke.

2. ŽURKA NA OTVORENOM?

Kombinujte TANE sa četiri dodatne stolice da biste napravili dodatna mesta za sedenje. Postavite sto na nisku visinu da biste stvorili modernu i živu atmosferu, nalik onoj u klubovima.


 

Verovatno će svako držati piće u ruci tako da sto možete koristiti za ukusne zalogaje, grickalice i neki ukras, poput malih lampica ili ukrasnih biljki.

3. IZLEŽAVANJE NA SUNCU UDVOJE?

Pretvorite TANE u raskošnu ležaljku stavljajući dva taburea u nastavku kauča. Kvalitetni jastuci s izdržljivom poliesterskom tkaninom čine idealno mesto za sunčanje na balkonu ili terasi.

Čim zahladni, donesite ćebad i uživajte u izležavanju na svežem zraku pod zvezdama. 

NAJBOLJI KOMAD NAMEŠTAJA ZA BALKON ILI TERASU

Višenamenski dizajn vrtnog seta TANE štedi prostor. Idealan je ako živite u stanu ili imate manju terasu.

Njegove dinamične kombinacije čine ga dobrim izborom ako nemate puno spoljašnjeg prostora, jer vam daje mogućnost da svoj balkon ili terasu preoblikujete shodno prilici, bez da kupujete tri različita seta nameštaja ili sanjate o njima. Na ovaj način maksimalno koristite svoj balkon ili terasu - bez obzira na to kako želite provesti sunčan dan ili letnje veče.
 

Baštenski lounge set može se složiti u potpunosti, tako da je lako odložiti ga i zauzima minimalno prostora kada se ne koristi. Stavite vodootpornu navlaku i ostavite set na balkonu ili terasi celog leta - čak i u lošim vremenskim uslovima.

TANE je savršen baštenski nameštaj za vaše leto. Kupite ga online s dostavom na željenu adresu ili u najbližem JYSKu.

Saznajte više

Osvežite svoj dom i baštu veštačkim biljkama

Vodič: Izbor baštenskih saksija

3 stvari koje treba imati na umu pri kupovini novog baštenskog nameštaja

Kako izabrati savršenu baštensku lounge garnituru