Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Baštenska klupa od tikovine, baštenski sto od tikovine i baštenske stolice od tikovine u bašti sa saksijama i fenjerima

Počastite se baštenskim nameštajem od tikovine

Tikovina je idealan prirodni materijal za baštenski nameštaj. Izdržljiv je, ne zahteva puno održavanja, prijatan je na dodir i uz sve to apsolutno prelepo izgleda.

Baštenski nameštaj od tikovine ne može biti otporniji na vremenske uslove nego što jeste. Ima prirodna hidroizolaciona svojstva koja ga takođe čine otpornim na buđ i štetočine. Trajaće godinama i godinama uz minimum napora sa vaše strane, a vremenom će dobiti lepu srebrno sivu boju.

Počastite sebe i svoju terasu ili baštu nameštajem od ovog odličnog materijala ovog leta. Preporučujemo našu novu kolekciju baštenskog nameštaja VESTERHAVET koja se sastoji od: baštenskog stola u dve različite veličine, bistro stola, sklopive stolice, obične baštenske stolice i baštenske klupe.

terasa sa baštenskom klupom od tikovine i stolicama pored stola spremnog za večeru

Svi proizvodi iz kolekcije VESTERHAVET imaju klasičan izgled baštenskog nameštaja, jednako prikladan u romantičnoj bašti, kao i na urbanoj terasi.

VESTERHAVET baštenske stolice snažnog su i stabilnog izgleda, dok su sklopive stolice manje i lakše.

VESTERHAVET je takođe dostupan i kao mali, divan bistro set, savršen za balkon, malu terasu ili za prijatan kutak.

Može li baštenski nameštaj od tikovine ostati na otvorenom tokom cele godine?

Baštenski nameštaj od tikovine možete ostaviti na otvorenom tokom cele godine. Prirodna svojstva tikovine omogućuju joj da podnese kišu, UV svetlost i loše vremenske uslove generalno. Kako biste održavali baštenski nameštaj od tikovine, jednom godišnje uklonite nečistoće, alge i slično. Ako tokom zime odlučite da pokrijete svoj nameštaj od tikovine, svakako koristite pokrivač koji drvetu omogućava disanje. Kada baštenski nameštaj od tikovine ostavite na otvorenom, u roku od 9-12 meseci poprimiće srebrno sivu boju.

Drvo sa sertifikatom FSC™

Sav drveni baštenski nameštaj u JYSKu nosi oznaku FSC (FSC™ N001715). To znači da drvo dolazi iz šume u kojoj se ne seče više drveća nego što ga sama šuma može proizvesti. Postoje strogi zahtevi za upotrebu pesticida i hemikalija, a radnici dobivaju pristojnu platu i pristojne uslove rada.

Pročitajte više o tome što znači FSC sertfikovano drvo.

Saznajte više

Vodič: Kako da izaberete odgovarajući suncobran

Vodič: Kako da izaberete odgovarajući suncobran

Vodič: Kako da izaberete sanduk za jastuke?

Vodič: Kako da izaberete sanduk za jastuke?

Kako izabrati baštensku lounge garnituru?

Kako izabrati baštensku lounge garnituru?

Vodič: Kako odabrati prave baštenske stolice

Vodič: Kako odabrati prave baštenske stolice