Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava prilikom online kupovine u vrednosti od 15.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

 

Žena za stolom i ispred ogledala

Saveti kako urediti kućnu kancelariju i hodnik

Prokrastinacija - odlaganje - nije tako loša ako mudro provodite svoje vreme. Ništa vam ne ubija produktivnost poput neuredne kancelarije sa beskorisnim papirima, olovkama, ili makazama koje su razbacane tako da ne možete pronaći stvari koje su vam potrebne. Zato, samo napred i rešite se nereda. Čim uredite svoj sto, moći ćete da uključite energiju čim vam zatreba.

Pametna rešenja za odlaganje

Najefikasnije oružje protiv nereda je odlaganje i organizacija u svim veličinama i oblicima. Nabavite nameštaj sa ugrađenim rešenjima za odlaganje poput polica i fioka. Koristite svoj vertikalni prostor i za odlaganje i za dekor - na primer, koristite lepu zidnu policu ili originalnu oglasnu ploču. Budite kreativni i koristite zadnju stranu stare slike za inspirativne citate, podsetnike i dečje crteže. Korpe su idealne za spremanje manjih predmeta poput sveski, četkica za slikanje ili drugog kreativnog alata. Obavezno ih organizujte kako ne biste izgubili vreme u potrazi za pravom ili ih označite kako biste ih lako pronašli kad vam zatrebaju.

 
Vizualni izraz je takođe vrlo važan za vašu percepciju urednosti u sobi. Odaberite odgovarajuće boje za svoja dekorativna rešenja i odlaganje, tako da kancelarija dobije vlastiti izgled i izraz. U ovoj sobi odabrali smo prirodne, zemljane boje koje se međusobno podudaraju i istovremeno doprinose mirnoj atmosferi jer stvaraju osećaj dinamike. Baš ono što vam je potrebno da uđete u produktivno raspoloženje.

Bonus: organizujte hodnik

Kad završite sa kancelarijom, možete nastaviti i sa hodnikom. Ulazak u dom koji vas pozdravlja gomilama cipela i napuštenih torbi može vas naterati da se okrenete i izađete iz svoje kuće. Olakšajte i sebi i ostatku porodice - sve stavite na svoje mesto od trenutka kada pređete prag. I nije na odmet ako rešenja za odlaganje izgledaju prilično lepo.


Ako imate veliki hodnik, možda imate mesta za jednu ili dve police poput TRAPPEDALA u kojima svoje kape i rukavice možete ostaviti u korpi, a dočekati svoje goste (i sebe) zelenim biljkama i korisnim ukrasima poput fioka za svoje ključeve i sunčane naočare.


Ako ulaz u vaš dom vodi pravo u vašu dnevnu sobu, možete upotrebiti policu za deljenje prostora i stvoriti prostor posvećen ulasku. Obesite ogledalo i upotrebite prostirku za definisanje područja i nabavite puno rešenja za odlaganje sve dok ona odgovaraju ostatku vašeg dekora.

Pročitajte naše najbolje savete za uredan dom.

 

Saznajte više

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

Promenite svoj dom pomoću zavesa

Promenite svoj dom pomoću zavesa

Nordic Mood: Mali nameštaj sa velikim uticajem

Nordic Mood: Mali nameštaj sa velikim uticajem