Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

Sivi paviljon sa baštenskim stolom i stolicama u dvorištu

Unapredite svoj prostor na otvorenom paviljonom

Tražite jednostavan način da poboljšate svoj prostor na otvorenom kako biste mogli da uživate u svakoj sekundi leta? Uz paviljon upravo to i dobijate: povoljnu opciju da uživate u atmosferi dnevne sobe na otvorenom i da iskoristite leto na najbolji mogući način.

Paviljon pruža savršeno okruženje da pozovete prijatelje i porodicu da se dobro provedu kod vas. Postavite paviljon, iznesite svoj lounge nameštaj, opremite ga za odličnu atmosferu i čistu udobnost sa lampicama, ukrasnim jastucima, grickalicama i pićima. Šta vam još nedostaje? Ništa :)

Prednosti paviljona u dvorištu ili na terasi

Ako se ovog leta planirate zabavljati u svom prostoru na otvorenom – ili jednostavno želite da maksimalno iskoristite svaku priliku za uživanje na otvorenom, paviljon bi mogao biti pravo rešenje. Paviljon možete postaviti na svoju terasu, u svoje dvorište ili ga postaviti u park (ako je to moguće u vašem mestu). Uz paviljon imate pravi osećaj dnevnog boravka - na otvorenom!

Postoji mnogo načina kako vam paviljon u dvorištu ili na terasi može pomoći da leto iskoristite na najbolji mogući način, jer na određeni način produžuje letnju sezonu, dajući vama i vašim voljenima mnogo prilika da u potpunosti iskoristite tople dane i noći.

 • Kvalitetno provedeno vreme u dvorištu
  Paviljon je odlično mesto za odmor i opuštanje. Pruža hladovinu za opuštanje u sunčanim letnjim danima, gde ćete uživati u osvežavajućim pićima, slušati muziku ili uroniti u odličnu knjigu.
   
 • Paviljon sa stranicama pruža zaklon 
  Paviljon je savršen za sve vremenske uslove. Dodavanjem bočnih stranica dobijate zaklon od kiše, snega, vetra i oštre sunčeve svetlosti sa svih strana. Takođe ćete biti sigurniji i od drugih neprijatnih elemenata, npr. insekata.
   
 • Baštenske zabave i druženja
  Paviljon je odličan za baštenske zabave jer ima dovoljno prostora za baštenske stolove i stolice, pa čak i lounge garniture za sedenje. Pozovite svoju porodicu i prijatelje na lepu baštensku zabavu ispod nadstrešnice - sigurno će vam to biti sjajna, nezaboravna letnja uspomena.
   
 • Javna događanja na otvorenom
  Paviljon je takođe odličan za javna okruženja kao što su događaji u parkovima ili drugim otvorenim prostorima. Paviljon pruža zaštićenu bazu za vas i druge.
Sivi paviljon i baštenska garnitura u dvorištu sa morem u pozadini

Pronalaženje pravog paviljona za vaše potrebe

Paviljoni u našem asortimanu dostupni su u nekoliko veličina, stilova i boja. U JYSKu ćete pronaći mnogo različitih paviljona koji odgovaraju vašem prostoru na otvorenom – bilo da imate dvorište ili terasu, imamo idealno rešenje za vas.

Sivi paviljon iznad stola i klupa

Ukrasite svoj baštenski paviljon lampicama i saksijama

Mnogo je predmeta kojima možete opremiti svoj baštenski paviljon. Ako organizujete zabavu za prijatelje i porodicu, dodajte fenjere i lampice kako biste stvorili lepu atmosferu, posebno tokom večeri. Ako imate paviljon sa stranicama, još je prijatnije sa svetlima jer će tako osvetljen pružiti osećaj prijatnog kutka. Iznesite saksije i postavite malo lepog zelenila pre nego što postavite sto predivnim tanjirima, čašama, salvetama i svećama. Vaši gosti će se sigurno dobro zabaviti!

Saznajte više

Dekorišite paviljon i transformišite svoj spoljni prostor

Trambolina park u vašem dvorištu

Kako urediti svoju kuću za odmor

Spremni za plažu: Ponesite odgovarajuće peškire i piknik ćebe