Radne stolice - više podrške za vrat i kičmu

Izbor dobre kancelarijske ili stolice za kompjuter veoma je važan jer pravilan položaj sedenja sprečava napetost u vratu i leđima. U JYSKu ćete pronaći široki izbor radnih stolica, kao i stolica za kompjuter različitog dizajna i opsega cena. Od uglađenih kancelarijskih stolica koje doprinose lepom stilu kancelarije do naprednih, ergonomskih modela na kojima se podešavaju visina, položaj sedišta, naslon za ruke i leđa kako bi se obezbedio savršen oslonac. Još jedan od modela su i naše radne stolice sa memorijskom penom za ublažavanje pritiska koja se prilagođava obliku vašeg tela. Posetite JYSK prodavnice ili kupujte online i izaberite savršen model za sebe!

Savršeni modeli kompjuterskih i radnih stolica

Ukoliko provodite dosta vremena za kompjuterom, potrebna vam je stolica prilagođena tome. Nekoliko različitih modela stolica za kompjuter vas čeka u našoj ponudi - isprobajte ih i odaberite model za sebe.

Kako izabrati kancelarijsku stolicu

Obavezno odaberite radnu stolicu sa nekoliko opcija za prilagođavanje i ergonomskim karakteristikama koje se mogu prilagoditi vašim potrebama. Postoji niz karakteristika koje je dobro imati na umu pre kupovine.

  • Podesivost - podešavanje visine sedišta sa funkcijom podizanja / spuštanja i podešavanjem sedišta i naslona
  • Tapacirani naslon i sedište - pruža najoptimalniju podršku i udobnost sedenja
  • Sa ili bez naslona za ruke - može pružiti opušteniji položaj ispred računara ako ruke počivaju na njemu
  • Naslon za glavu - olakšanje za vratne mišiće
  • Funkcija nagiba - sedite i opustite se uz podesivi nagib kancelarijske stolice

Razmislite koliko ćete vremena provoditi za stolom - da li vam je stolica potrebna za rad ili igru i birajte funkcije u skladu sa tim.
 

Saveti za pravilan položaj sedenja

Ne postoji nijedan sedeći položaj koji odgovara svima, ali postoje praktični saveti koji vam mogu pomoći da zauzmete položaj koji će manje opterećivati vašu kičmu i vrat. Ne zaboravite da prilagodite svoj sto tako da odgovara visini vaše kancelarijske stolice. Pri kupovini treba razmisliti da li će sedeći deo stolice moći da stane ispod stola nakon što završite sa radom. Naši podesivi radni stolovi mogu se podesiti na nivo koji vam najviše odgovara ili vam mogu omogućiti da menjate svoj radni položaj tokom dana. Pročitajte naših 6 saveta za ispravan položaj sedenja.