Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava prilikom online kupovine u vrednosti od 15.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

 

Spoljašnja i unutrašnja rasveta

Zimska magija uz lampice i spoljašnju rasvetu

Spoljašnja rasveta nije rezervisana samo za letnje zabave. Zamislite zimsko druženje ispunjeno svetlucavim lampicama po dvorištu ili balkonu, i naravno na ulazu i po prozorima. U periodu kada je uvek mračno, svetla kreiraju toplu atmosferu za magične noći. Lampice i rasvetu možete koristiti da proslavite Božić, rođendan, ili jednostavno, druženje sa najdražima. 


Svetla na otvorenom su često povezana sa novogodišnjim periodom, ali zapravo ih možete koristiti tokom cele godine, posebno u periodu kada dani traju kraće. Svetlost je simbol nade i dobrote, i u mračnim danima vas sigurno može oraspoložiti i ulepšati tmurne periode. Takođe, ne zahteva puno truda ili energije. Uz pomoć fenjera, lampica, osvetljenih novogodišnjih jelki ili sveća možete kreirati zaista magičnu i prijatnu atmosferu, a uz par ukrasnih patuljaka, sve će izgledati kao u bajci.


Osmislite novogodišnju zabavu za pamćenje

Pozovite prijatelje i porodicu na zimsko druženje. Recite im da se toplo obuku i uredite i enterijer i eksterijer za zimsku zabavu. 

Obezbedite toplu ćebad i pripremite vatricu i topla pića za nezaboravno druženje. Ne zaboravite da osvetlite stolove i bar lampicama i fenjerima. 

Dok ste u ušuškanoj, osvetljenoj dnevnoj sobi i gledate kroz prozor u topla, svetlucava svetla, znaćete da je sve spremno. 


Iskoristite bilo koji izgovor da ne palite svetla u dnevnoj sobi. Umesto toga, upalite par sveća i lampe u uglovima. Kratak niz lampica u vazi ili tegli je jednostavan, ali dovoljan komad dekoracije. 


Iskoristite ''jednostavna'' rešenja poput veštačke jelke koja već ima lampice na sebi. Na ovaj način se ne morate mučiti sa dekorisanjem grana lampicama.

Različite vrste svetlećih drvca imaju različit izgled. Možete izabrati jelke koje izgledaju prirodno ili jelke koje su vidno veštačke, ali bacaju prelepu svetlost. Koristite ih da kreirate svoj Festival svetlosti kad god poželite tokom hladnih i mračnih perioda godine. 


 

 

Saznajte više

Vodič: Kako odabrati prave baštenske stolice

Vodič: Kako odabrati prave baštenske stolice

Vodič za različite postavke modularne garniture

Vodič za različite postavke modularne garniture

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Kako izabrati odgovarajući baštenski sto

Kako izabrati odgovarajući baštenski sto