Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.SUPER DANI - uštedite do 60%
Odlična ponuda za vašu kompaniju. JYSK B2B- Pročitajte više

Viseće pletene korpe, mirišljavo ulje i setovi za kupatilo

Pronađite inspiraciju za uređenje kupatila u novoj Nordic Mood kolekciji

Bilo da živite u stanu, kući ili imate kupatilo za goste kome je potrebno ažuriranje, JYSKova nova Nordic Mood kolekcija sadrži proizvode koji odgovaraju svakom kupatilu. “U ovoj kolekciji posebno smo se fokusirali na to da proizvodi budu praktični i mali, kako bi se uklopili i u manja kupatila. Istovremeno, oni mogu stvoriti više prostora u svim kupatilima,” kaže Lorens Muler, menadžerka kategorije za kupatilo u JYSKu.

BOLIDEN dozer sapuna i držač četkica za zube dizajnirani su posebno za mali umivaonik. Set od bež keramike dodaje minimalistički izgled kupatilu.

Staklena posuda sa poklopcem i set za kupatilo bež boje


Kolekcija ima nekoliko proizvoda sa raznovrsnim funkcijama, kao što je GRUMS posuda za odlaganje. „GRUMS je savršena posuda za držanje pamučnih blazinica ili vate“, kaže Lorens. Ako želite da uštedite na prostoru, poklopac može poslužiti i kao zasebna posuda za nakit.

Kombinujte kolekciju BOLIDEN i odgovarajuće posude HARADS, koje svojim cvetnim motivom dodaju uzorke i boje neutralnoj kolekciji. Uz mirišljavo ulje HURVA, keramičke posude sa cvetovima omekšavaju minimalistički izgled..

Mirišljavo ulje na cvetnoj tacni
Mirišljavo ulje HURVA ruže & bobice 120ml
500,- din/kom
1000,- /kom
UŠTEDA 50%
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici

Inspiracija za kupatila svih veličina

"Ovom kolekcijom smo se fokusirali na proizvode koji mogu da unaprede vaše kupatilo", kaže Lorens Muler. Na primer, sa novim mirišljavim uljem HURVA, koje nadmašuje klasično mirišljavo ulje. Ovde su mirišljavi štapići zamenjeni cvetnim fitiljem izrađenim od papira, pa osim što kupatilu daje predivan miris ruža i bobica, takođe je i lepa dekoracija."

Viseće korpe od pruća i mirišljavo ulje


Ukoliko vam je potrebno više prostora za odlaganje, lako možete iskoristiti svoje zidove uz viseće pletene korpe OPE od drveta, sa FSC sertifikatom (FSC™ N001715). Mogu se koristiti za odlaganje wellness proizvoda ili šarenih peškira poput SEGERSTA. SEGERSTA je pamučni peškir izrađen od 30% recikliranog pamuka. Korpe olakšavaju i vama i vašim gostima da pronađete sve što vam je potrebno.


Dva puta godišnje Lorens Muler, naša vešta menadžerka kategorije peškira, prostirki, tuš zavesa i dodataka za kupatilo sastavlja kolekciju elegantnih, odgovarajućih proizvoda za vašu inspiraciju. Kolekcija se zove Nordic Mood, a nova se nalazi u našim prodavnicama i na JYSK.rs od 19. aprila.

Saznajte više

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

U centru pažnje: Serije peškira

U centru pažnje: Serije peškira

Letnja atmosfera i u vašem kupatilu

Letnja atmosfera i u vašem kupatilu

Kako prati i održavati peškire

Kako prati i održavati peškire