Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava prilikom online kupovine u vrednosti od 15.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

 

Kućna kancelarija sa udobnom stolicom i odgovarajućim stolom

7 tačaka za preuređenje kućne kancelarije

Uređenje kućne kancelarije, tzv. home officea, utiče na našu produktivnost i kreativnost. Donosimo vam nekoliko tačaka koje trebate razmotriti kada razmišljate o preuređenju vašeg radnog kutka. Iznenadićete se, ali tajna je u detaljima.

1. Jeste li u pravoj sobi?

Pre nego što širom otvorite oči i um te razmotrite detalje, razmislite da li ste svoju kućnu kancelariju pozicionirali na pravom mestu - možda baš dnevni boravak pruža novo rešenje.

Kućna kancelarija sa sivom stolicom i crnom vitrinom


2. Dodajte lični pečat

Home office u kom su ukrasi odabrani u skladu sa ličnim ukusom daje živost prostoru, što će vam pomoći da se osećate prijatno i kao da ste na svome. Dekorišite svoju kućnu kancelariju svojim omiljenim bojama, odličnim tepihom, te čak i raskošnom foteljom na kojoj ćete moći intelektualno prionuti i ostvariti svoju kreativnost osećajući se opušteno.

Kada su u pitanju dekoracije, takođe razmislite da li ste tip za slike ili radije poneku nekonvencionalnu zidnu dekoraciju. Ne postoji pravilnik o uređenju kancelarije kada se nalazite u svom domu. Zato, da biste postigli najbolje rezultate, uredite svoju kućnu kancelariju u skladu sa ostatkom vašeg doma.

3. Izaberite sto u novoj, modernoj boji

Radni je sto dominatna tačka vaše kancelarije i ishodište vaših dekoracija. Stoga je važno da ga pažljivo izaberete i da je on odraz vašeg ukusa, te će se uklopiti u enterijer vašeg doma koji ste pomno uredili.

Sto svetle boje pružiće vam osećaj jednostavnosti i lakoće u prostoriji te se neće puno isticati. Tamni sto delovaće teže i glomaznije te može lako izdominirati nad ostalim detaljima, a na kraju i dizajnom enterijera vaše kućne kancelarije.

4. Birajte kancelarijsku stolicu po ličnom osećaju

Kancelarijska stolica takođe stavlja veliki naglasak na ukupan utisak o prostoriji. Svoj model jednostavno ćete uklopiti u home office: od svih koji vam se sviđaju, proverite koja vam pruža udobnost i funkcionalnost koju vaš posao zahteva.

Na primer, u skladu sa ličnim preferencijama izabraćete ili stolicu sa visokim naslonom koja pruža podršku i vašim leđima i vratu, ili ako ste aktivniji tip koji često ustaje, lako možete posegnuti i za stolicom sa nižim naslonom. I takva će vam stolica pružiti ravnotežu za rad, a jednostavnije i manje agresivno će se uklopiti u celokupan enterijer. 

Gejmerski sto, gejemrska stolica i police crne boje pored prozora

 

5. Osigurajte dovoljno prostora za odlaganje

Papiri i bezbrojne sitnice razbacane svuda brzo će promeniti vaš pomno dekorisan home office u haos, gde gubite kontrolu nad svojim stvarima, zbog čega može patiti vaša produktivnost. Proverite koje sve mogućnosti vaša kućna kancelarija ima za pametna rešenja kojima ćete održati red u vašoj kancelariji. 

Jedna od opcija je da vaš sto ima police ili nabavite zidne police uz pomoć kojih ćete imati dovoljno mesta za sve kancelarijske potrepštine ili pregledno organizovana dokumenta. U svakom ćete trenutku moći da posegnete za potrebnom opremom.

Kućna kreativna kancelarija sa dva radna stola, okruglom zidnom policom i kutijama za odlaganje

 

6. Osigurajte dobar pogled sa stola

Prazan zid neprijatelj je svake kreativnosti i produktivnosti, stoga pobegnite od njega - okrenite mu leđa! Hrabro premestite svoj sto pod prozor da biste osigurali zdravu količinu svetlosti i svesnosti. :) Pripazite samo da vam sunce ne blješti direktno u ekran monitora ili laptopa.

 

7. Ne zaboravite na osvetljenje

Ogroman faktor u vašoj kućnoj kancelariji jeste izvor svetlosti. Bez potrebne količine svetla rizikujete pogoršanje vida. Dodajte nekoliko izvora svetlosti vašoj kancelariji tako da je možete prilagođavati u odnosu na deo dana.

Razmotrite gde će vam najbolje pristajati stona lampa, a da vam fokusira svetlost kada vam je najviše potrebna.

Da li i vi imate neki savet za uređenje kućnog radnog kutka? 
 

Saznajte više

Promenite svoj dom pomoću zavesa

Promenite svoj dom pomoću zavesa

Kako organizovati radni prostor za rad od kuće

Kako organizovati radni prostor za rad od kuće

U fokusu: kolekcija EGELEV

U fokusu: kolekcija EGELEV

Izbegnite bolove uz pravilno sedenje u kancelarijskoj stolici

Izbegnite bolove uz pravilno sedenje u kancelarijskoj stolici