Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava prilikom online kupovine u vrednosti od 15.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

 

Baštenski nameštaj od tvrdog drveta sa FSC sertifikatom, kao što su baštenski sto i baštenske stolice sa FSC logotipom

FSC™ oznaka – garancija da je baštenski nameštaj proizveden bez ugrožavanja životne sredine

Značajan faktor u pogledu klimatskih promena je uništavanje svetskih šuma zbog neodrživog krčenja šuma. Od gradnje do uređenja doma, drvo kao materijal se široko koristi u celom svetu i zato je važno da se šumski materijali, poput drveta, dobijaju iz održivih izvora kako se ne bi oštetila prirodna sredina. Mnogi od nas prepoznaju i znaju za FSC oznaku, ali šta je ona konkretno i šta znači za odlučivanje prilikom odabira baštenskog nameštaja?

Metalna ploča sa FSC logom na nameštaju od tvrdog drveta

The Forest Stewardship Council™

The Forest Stewardship Council, poznatiji kao FSC, je međunarodno priznata neprofitna organizacija i sistem označavanja za drvo, papir i druge materijale na bazi šuma koji potiču iz održivog šumarstva ili drugih izvora kojima se odgovorno upravlja.

FSC oznaka je vaše osiguranje da su stope seče ograničene na održive nivoe, omogućavajući šumama da se kontinuirano obnavljaju i ponovo rastu. Uz to, garantuje da se svo drvo može pratiti do izvorne šume. Saznajte više o FSC-u ovde.

JYSKov FSC-sertifikovan asortiman baštenskog nameštaja 

Osnovno područje proizvoda, i jedno od najvećih u JYSKu, je naš asortiman baštenskog i spoljnog nameštaja i mi smo među najvećim maloprodajnim trgovcima baštenskog nameštaja u Evropi. Stoga smatramo da je sasvim prirodno da radimo na aktivnom promovisanju održivog šumarstva, a danas je 100% našeg asortimana drvenog baštenskog nameštaja FSC-sertifikovano.

Oznaka FSC je vaše osiguranje da je svaki komad drvenog baštenskog nameštaja koji možete kupiti u JYSKu napravljen od šumskih materijala, kao što je drvo, koji potiču iz šuma kojima se odgovorno i održivo upravlja. Od naših velikih baštenskih lounge setova do malih spoljnih pomoćnih stočića, možete savesno odabrati naš drveni baštenski nameštaj sa FSC sertifikatom, znajući da vaša kupovina ne ugrožava integritet i zdravlje svetskih šuma.

Kao član Saveta za upravljanje šumama od 2006. godine, ne samo da je naš kompletan asortiman baštenskog nameštaja FSC sertifikovan, već smo takođe posvećeni preuzimanju aktivne uloge u očuvanju šuma, promovisanju održivog šumarstva i širenju svesti o Savetu za upravljanje šumama i onome što znači za vas kao kupca, člana društva i stanovnika naše planete (FSC N001715).

Baštenski nameštaj od tvrdog drveta: Okrugli baštenski sto i četiri baštenske stolice od drveta sa FSC sertifikatom
Baštenski sto BASTRUP Ø120 tvrdo drvo/crna
30000,- din/kom
39999,- /kom
UŠTEDA 25%
Samo onlajn
Baštenska stolica BASTRUP natur/crna
13500,- din/kom
16999,- /kom
UŠTEDA 21%
Samo onlajn

Naš opsežan i kompletan baštenski asortiman je 100 % FSC-sertifikovan, i stoga postoji mnogo odličnih opcija između kojih možete birati. Pogledajte sledeće sekcije istaknutih proizvoda.

Baštenski stolovi i stolice sa FSC sertifikatom

Među našim najpopularnijim asortimanom za spoljnu upotrebu je širok izbor baštenskog nameštaja: pravougaoni baštenski stolovi, okrugli baštenski stolovi, baštenske stolice...

Baštenski setovi sa FSC sertifikatom

Puno naših baštenskih stolova i stolica dostupno je u verziji baštenske garniture koja uključuje oba. Ovi setovi pružaju inspiraciju za spajanje stola i stolica, a s obzirom da su pristupačniji nego kada biste sto i stolice kupovali odvojeno, takođe ćete i dodatno uštedeti.

Baštenski lounge nameštaj sa FSC sertifikatom

Osim baštenskog nameštaja, naš asortiman uključuje i druge bitne komade za vaše prostore na otvorenom kao što su lounge sofe, lounge stolovi, lounge garniture i drugo. Naša UGILT kolekcija, napravljena od punog bagremovog drveta, posebno je popularna.

Saznajte više o FSCu i JYSKu

Ako ste zainteresovani da saznate više o Forest Stewardship Councilu, kao i o JYSKu i našoj posvećenosti promovisanju održivog šumarstva, kliknite na linkove u nastavku:

Saznajte više

Vodič: Kako odabrati prave baštenske stolice

Vodič: Kako odabrati prave baštenske stolice

Vodič za različite postavke modularne garniture

Vodič za različite postavke modularne garniture

Kako izabrati odgovarajući baštenski sto

Kako izabrati odgovarajući baštenski sto

Viseća ležaljka ili viseća stolica? Šta izabrati?

Viseća ležaljka ili viseća stolica? Šta izabrati?