Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Kupatilo u roze boji i dve drvene kutije za odlaganje

Ideje za uređenje kupatila uz novu Nordic kupatilsku kolekciju

Dvaput godišnje Lorens Muler, naša kvalifikovana menadžerka kategorije peškira, kupatilskih prostirki, zavesa za tuširanje i kupatilskog pribora, zajedno sa našim sektorom za asortiman i dizajn, usklađuje stilove proizvoda koji odgovaraju vama. Kolekcija se zove Nordic kupatilska kolekcija, a nova je na putu i dostupna je u našim prodavnicama od 29. septembra.

"Ovaj put fokusirali smo se na nežne boje nadahnute prirodom i na način na koji se različiti proizvodi podudaraju i nadopunjuju", objašnjava Lorens.

 


Ideje za boju kupatila

Primarne boje u novoj Nordic kolekciji  za kupatilo su pepeljasto roze, pesak, siva i smeđa. Imaju smiren i skladan izgled koji odgovara različitim stilovima kupatila. Koriste se na peškirima, kupatilskim setovima i ostalim dodacima, oni mogu osvežiti jednobojno kupatilo i dodati savremeni izgled starijem kupatilu.

 

Inspiracija za kupatilo

„U Nordic kolekciji takođe se fokusiramo na elemente koji vam mogu pomoći da kupatilo podignete sa nivoa samo funkcionalne prostorije na prostoriju koja se sama po sebi može urediti i u kojoj se osećate prijatno. Biljke u saksijama često se koriste kao mali ukras. Međutim, može biti teško održavati biljke u kupatilu zbog čestih promena temperature i vlažnosti. Umesto toga, možete koristiti veštačke biljke za stvaranje dinamične, živahne atmosfere ”, sugeriše Lorens.


Držite svoje najlepše peškire u otvorenoj korpi, a štapiće za uši i tufere u staklenoj posudici. Ovim malim promenama možete ukrasiti svoje kupatilo.

Peškiri u narandžastoj boji, boji peska i sivoj boji vise sa vešalica


Predmeti u novoj Nordic kolekciji za kupatilo biće izloženi u posebnom prostoru naših prodavnica za vašu inspiraciju. Mi jednostavno volimo način na koji proizvodi komuniciraju i nadopunjuju se!

Proizvodi su dostupni online i u JYSK prodavnicama od 29. septembra 2020.

Koji su vaši najbolji saveti za uređenje kupatilo? Molimo vas da ih podelite sa nama u komentarima.

 

Saznajte više

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

U centru pažnje: Serije peškira

U centru pažnje: Serije peškira

Letnja atmosfera i u vašem kupatilu

Letnja atmosfera i u vašem kupatilu

Kako prati i održavati peškire

Kako prati i održavati peškire