Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Sada još bolje ponude baštenskog nameštaja | Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.


Pojedine vrste lounge setova

Lounge setovi za svačiji ukus

Kad se večera završi, a napolju je lepo toplo veče, zašto da se družite u boravku ako biste radije nastavili druženje na terasi odnosno balkonu? Razlog tome može biti vaš stari, istrošeni i neudoban set nameštaja koji može biti malo neprimeren. Ako imate puno spoljašnjeg prostora, nemojte dalje tražiti ideje i rešenja. Ove su sezone u modi veliki, luksuzni lounge setovi kao vrsta spoljašnjeg nameštaja - savršeni za one duže večeri na otvorenom te opušteno vreme sa prijateljima i porodicom.

Postoje različite vrste lounge setova koji dodaju ono nešto vašoj terasi ili balkonu. Možete birati između različitih materijala poput ratana, poliratana, drveta i metala, koji svi imaju svoje prednosti i nedostatke. A možete birati i između različitih vizuelnih rešenja. Lounge set na balkonu ili terasi dodaje notu luksuza i postavlja određene zahteve ostatku vašeg enterijera. Pre nego što kupite set, razmislite o tome šta se uklapa na vašu terasu ili balkon te ne zaboravite na svoj lični stil, te pogledajte naše primere velikih lounge setova. Sigurno ćete pronaći novog favorita!
 

Lounge setovi od ratana i poliratana

Ratan je dostupan u prirodnoj i sintetičkoj varijanti. Dolazi u različitim bojama i dodaje crtu prozirnosti vašem balkonu ili terasi. Pogledajte ova dva različita primera u istoj postavci. Razmislite o izboru boja i ukupnom vizuelnom izrazu. Koji vam se više sviđa? 

 

 

 

 

 Velik je izbor lounge setova, a svaki ima poseban izgled i pruža vam vrhunsku udobnost.

 

 

 

 

 

 

 

 

Metal i drvo

Ako ste više za dizajnerski look, mogli biste se zaljubiti u LEVANGER. Izrađen je od aluminijuma te od dugotrajnog, veštačkog drveta koje ne trebate održavati. Ima integrisan bočni stočić i možete ga premestiti da biste stvorili savršen dnevni boravak za vaš balkon ili terasu.

 

 

 

 

 


A možda biste uživali u ovim manjim i super laganim lounge stolicama koje podsećaju na stil nameštaja iz 1950-ih. Dodajte mali stočić, veštačku jagnjeću kožu, fenjer i pijuckajte koktel predveče - u svom filmu. :) 

 

 

 

 

 


A šta kažete na destinaciju u Africi? Odmorite oči i pustite da vam blagi, topli povetarac miluje kosu i stvori pustinjski osećaj. Ova ljuljaška sa tendom savršena je za takvo sanjarenje.

 

 

 

 

 

Uživajte maksimalno na balkonu ili terasi

Nakon što vaš balkon ili terasa prođu ovaj makeover i poželite podići noge u vazduh, ne zaboravite dodati šećer na kraju: detalje koji zaista dodaju atmosferu vašem omiljenoj zoni za uživanje. Romantični fenjeri, rustični tepisi, moderne sksije za sveće,  mekani jastuci i lagana ćebad transformiraće vašu terasu u jedinstveno mesto puno vašeg stila.

 

 

 

 

  

 

Saznajte više

Viseća stolica: Zvezda vaše bašte

Unapredite svoj prostor na otvorenom paviljonom

Kako izabrati odgovarajući baštenski sto

Kako izabrati najbolju ležaljku