Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Sada još bolje ponude baštenskog nameštaja | Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.


Peškiri pored lavaboa u kupatilu i prugasti peškiri pored jezera

Luksuzan i održiviji spa osećaj

Za mnoge od nas, vreme provedeno pod tušem je jedina šansa da se opustimo i napunimo baterije u toku dana. Od momenta kad alarm zazvoni, do trenutka kad legnemo u krevet, oblačimo se, radimo, idemo do prodavnice, napravimo večeru, peremo sudove, i sledećeg dana sve ispočetka. Pa zašto onda ne bismo u potpunosti uživali u tih par dragocenih trenutaka? Naša linija prouzvoda SCANDINAVIAN SENSE je luksuznog izgleda i izbor je koji stvara dobar osećaj.

Peškiri, mali peškiri i prugasti peškiri na stolici pored jezera
Peškir SEGERSTA 50x100 plava KR
1000,- din/kom
1699,- /kom
UŠTEDA 41%
gold

 

Oaza mira

Prepustite se mekanim, gustim SCANDINAVIAN SENSE peškirima i prostirkama za kupatilo. Možete ih kombinovati kako god želite da biste stvorili spa osećaj u svom kupatilu. Peškiri i prostirke za kupatilo SCANDINAVIAN SENSE napravljeni su od mešavine novog i recikliranog pamuka.

Korpa od pruća sa prugastim peškirima pored jezera
Peškir SEGERSTA 50x100 plava KR
1000,- din/kom
1699,- /kom
UŠTEDA 41%
gold

 

Izbor koji stvara dobar osećaj

SCANDINAVIAN SENSE je naš održiviji izbor. Kada izaberete SCANDINAVIAN SENSE, birate visok kvalitet, prelep dizajn i poštovanje prema prirodi i ljudima.

Reciklirani materijali igraju bitnu ulogu u SCANDINAVIAN SENSE liniji. Inovativni procesi pretvaraju plastične flaše i ostatke od proizvodnje pamuka u predivo za nove proizvode. Kako bismo obezbedili što bolji kvalitet, reciklirana prediva su mešana sa novim. Na ovaj način, materijali koji bi završili kao otpad dobijaju nov život, u korist okoline i potrošača. 

Luksuzni peškiri na klupi i u korpi od pruća pored jezera
Peškir SEGERSTA 50x100 plava KR
1000,- din/kom
1699,- /kom
UŠTEDA 41%
gold

 

Dizajn SCANDINAVIAN SENSE linije je inspirisan skandinavskom prirodom i jednostavnim životom. Blage boje, suptilni uzorci i sirovi materijali odabrani uz brigu o prirodi čine ovu liniju proizvoda savršenom za stvaranje osećaja mira i spokoja u vašem domu. 

Peškiri pored lavaboa u kupatilu
Peškir SEGERSTA 50x100 plava KR
1000,- din/kom
1699,- /kom
UŠTEDA 41%
gold


Ova linija proizvoda takođe vam pruža priliku da se spasite od hladnog poda. Umesto toga, izađite iz tuša i nastavite do udobne sive prostirke za kupatilo ROLFS.

Siva kupatilska prostirka na podu u kupatilu


GLOBAL RECYCLED STANDARD

Proizvodi koji imaju Global Recycled Standard (GRS) oznaku su verifikovani da sadrže reciklirane materijale prema ISO definiciji recikliranog. Materijali korišćeni za proizvode sa GRS oznakom se takođe prate tokom celog procesa proizvodnje kako bi se osigurala usklađenost sa društvenim i ekološkim praksama i hemijskim ograničenjima.

SCANDINAVIAN SENSE setovi posteljina nose GRS oznaku. Štaviše, svi SCANDINAVIAN SENSE tekstili za dom su sertifikovani u standardu sa Standardom 100 by OEKO-TEX®, koji je vodeća svetska zdravstvena oznaka za tekstil.

Kolekcija je dostupna online od 4. januara 2021. i u našim prodavnicama od 22. januara.

Pogledajte i SCANDINAVIAN SENSE liniju posteljina za spavaću sobu.

Peškir visi na lounge stolici pored jezera

Saznajte više

Letnja atmosfera i u vašem kupatilu

Kako prati i održavati peškire

Održite toplotu i nakon tuširanja

Saveti za uređenje malog kupatila