Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Stalak za odeću u spavaćoj sobu, devojka sa kutijama za selidbu i teget kauč na razvlačenje u dnevnoj sobi

Kako opremiti garsonjeru

Prvi put se selite ove jeseni ili možda i ranije? Useljenje u prvi stan je zaista uzbudljivo - ali može biti i pomalo stresno: Šta je neophodno za imati, a šta je lepo za imati ukoliko želite da kreirate prijatan dom za sebe? Sastavili smo listu stvari koja će vam sigurno biti od pomoći.

Multifunkcionalan nameštaj za dnevnu sobu i trpezariju

U maloj garsonjeri imate izazovan zadatak spajanja spavaće sobe sa dnevnim boravkom. Važno je da možete spavati, jesti i opustiti se. Multifunkcionalan nameštaj poput kauča na razvlačenje može vam biti od velike pomoći u malim prostorima. Razmislite da li vaš stočić za kafu može takođe funkcionisati i kao noćni ormarić. I razmislite o svom prostoru za odlaganje: u zatvorenom ormariću možete čuvati posteljinu, knjige i pribor za jelo bez da pokvarite uredan izgled.

Neophodno


Jednom kada ste kupili sve što vam je potrebno, vreme je da razmislite o dekoracijama i ličnim detaljima. Svećnjaci, zelene biljke, ćebad i ukrasni jastuci pridonose prijatnoj atmosferi. Tepih na podu ili paravan vam mogu pomoći u stvaranju različitih zona u sobi.

Lepo za imati


Pogledajte i istaknute dekoracije novog asortimana

Oprema za spavanje za jednosoban stan

Otprilike trećinu svog života provodimo u krevetu, tako da ima smisla dati prednost svom snu. Pobrinite se da je vaša spavaća soba, bilo da se radi o odvojenoj sobi za spavanje ili delu garsonjere, prijatna i privlačna kako biste mogli da se probudite spremni za dan obaveza i učenja. Nabavite udoban jastuk koji odgovara vašim navikama spavanja, a u našem vodiču za odabir jorgana pronađite savet kako odabrati savršen jorgan. 

Neophodno


Ako želite da posvetite malo više pažnje okruženju za spavanje, uzglavlje je dobra investicija. Ima lep, vizualni učinak i pruža dobru udobnost kada sedite na krevetu. Prekrivači štite vašu posteljinu i stvaraju lep, uredan izgled malog stana.

Lepo za imati


Osnovni elementi za kupatilo i kul dodaci

Kada je reč o kupatilu, imamo nekoliko osnovnih stvari koje su vam neophodne kako biste se osvežili. Dok uređujete kupatilo, možete se svakako poigrati bojama. 

Neophodno


Ukoliko želite da kreirate zaista prijatno kupatilo, dodajte prostirku za dodatan komfor kada izađete iz tuša, korpu za odlaganje i kantu. 

Lepo za imati 

 

Stalak za odeću ili ormar?

Važno je voditi brigu o odeći, tako da dugo traje i izgleda dobro dok je nosite. Ormar sa šipkom za vešanje i fiokama je idealan, ali rešenje možete potražiti i sa komodom i stalkom za odeću

Neophodno

 

Pravi osećaj doma možete dobiti i ako nabavite neke ukrasne korpe za vaše stvarčice, saksije, lepu korpu za veš ili praktična kolica.

Lepo za imati


Istražite naše dodatke za kuhinju i pripremite se za život u novom domu.  

Saznajte više

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Boja godine- Peach Fuzz

Boja godine- Peach Fuzz

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija