Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

Fenjer, saksija za biljke od bambusa, baterijska lampa i vaze sa veštačkim cvetnim buketima

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: dekoracije, uredjenje doma

Dva puta godišnje pitamo Tinu Niman, JYSKovu menadžerku kategorije dekoracija za uređenje doma, o njenim favoritima među novim asortimanom: „Verujem da nam treba malo topline i ušuškanosti sada kada se približavamo mračnijim i hladnijim mesecima, pa sam odabrala tri predmeta koji upravo to dodaju vašem domu," započinje Tina.

MIKKI saksija od bambusa i MINGUS baterijska lampa

Fenjer, saksija za biljke od bambusa, baterijska lampa i stona lampa


"Počnimo sa MIKKI saksijom", predlaže Tina i detaljno opisuje saksiju od bambusa. “Već neko vreme viđamo saksije i vaze na nogama ili na malom postolju i taj trend definitivno još nije gotov. MIKKI je šarmantan primer toga."
MIKKI je od bambusa, a unutra ima plastiku tako da ne rizikujete da se iskvasi. Ako želite da budete sigurni, upotrebite veštačku biljku poput ARVIDa koju ne treba zalivati.


Tina nastavlja sa još jednim od svojih favorita: „MINGUS je baterijska lampa od bambusa sa toplim ukrasnim svetlom. Svetlost koja svetli sa uzorkom izgleda vrlo lepo i samo njegov pogled ugrejaće vas u hladnoj večeri. "


MINGUS ima nezamenljivu sijalicu i tajmer, tako da ne morate da brinete da li ste je isključili. I MIKKI i MINGUS odlično se slažu sa fenjerom AAMUND i malom korpom TORMUND, obe od bambusa.

Pogledajte i tri istaknute posteljine novog asortimana. 

DAVID veštački buket cveća

Dva veštačka buketa cveća u vazama


"DAVID zapravo predstavlja dve različite verzije večnog buketa", kaže Tina o svom trećem favoritu. “DAVID je dostupan sa svetlijim i sa tamnijim cvetovima i granama. Oba su buketi  „divljeg cveća“ vrlo ležernog izgleda. Izgledaju kao da ste ih sastavili od cveća, grana i slamki koje ste ubrali u šetnji livadom. "
Iako izgleda kao sušeno cveće, DAVID je veštački buket, pa ga možete lako prebrisati kako ne bi skupljao prašinu. Cvetovi su visoki 65 cm, ali možete ih saviti pri dnu kako bi stali i u manje vaze.

Koji su vaši favoriti i koji od Tinina 3 vam se najviše dopao? Pišite nam u komentarima.