Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

Posuđe u sivim i zelenim tonovima, podna vaza i veštačko cveće u vazi

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: dekoracije, uredjenje doma

Dva puta godišnje pitamo Tinu Niman, JYSKovu menadžerku kategorije dekoracija za uređenje doma, o njenim favoritima među novostima u JYSK asortimanu: „Želim da istaknem naše novo posuđe koje vam omogućuje da postavite predivan sto. Takođe, tokom ovih mračnijih i hladnijih meseci, potrebno nam je topline i boje u našim domovima, pa sam odabrala dve stvari koje dodaju upravo to vašem domu”, Tina započinje priču.

Vaza BJERKE

"Počnimo sa vazom BJERKE", predlaže Tina i nastavlja sa detaljnim opisom vaze. “Već neko vreme viđamo trend unošenja elemenata prirode u enterijer i tom se trendu ne nazire kraj. Sa svojim ručno izrađenim izgledom, BJERKE je prelep primer toga.”

Vaza, drvena skulptura glave i svećnjak na konzolnom stolu


BJERKE je pletena vaza izrađena od vodenog ljiljana. Iznutra nema plastiku pa je ne možete napuniti vodom. Koristite je za suvo ili veštačko cveće poput RAGNARA ili AGNERA. BJERKE se izuzetno dobro slaže sa skulpturom ESKE i svećnjakom FRILEV.

Sa svojih 41 cm visine, vaza je savršena za postavljanje na pod sa veštačkim cvećem – ili kao samostalni ukrasni komad. Visina je takođe čini idealnom za postavljanje na komodu ili na konzolni sto.

Pogledajte i 3 istaknute posteljine novog asortimana.

Posuđe FERDUS i ukrasne činije SIMON

“Ove sezone imamo lepe novitete u našem asortimanu posuđa”, kaže Tina o svojim drugim favoritima. “Tanjiri FERDUS dolaze u dve veličine, a predstavljamo vam i činiju istog dizajna. Na ovaj način možete postaviti predivan sto koristeći samo liniju FERDUS za večeru od tri sleda. Moram spomenuti i činije SIMON sa njihovom jedinstvenom siluetom cveta – vrlo trendi i dekorativno.”

Posuđe od porcelana u krem i zelenim nijansama


Porculanski tanjiri i činija FERDUS krem su boje sa rustikalnim rubom. Dizajn je elegantan i inspirisan 1970-ima.

Posuđe FERDUS možete kombinovati sa činijama SIMON koje dolaze u dve veličine. Činije SIMON veoma su dekorativne zbog svog cvetnog oblika. Najmanja posuda je tamnozelena, a veća je boje peska.

Osim što SIMON koristite za jelo, činije po kući možete koristiti kao ukrasni prostor za odlaganje nakita, gumica za kosu i šnala, ključeva ili jednostavno postavite SIMON kao ukrasni element na sto, policu ili komodu.

Veštačko cveće AGNER, RAGNAR i SJUR

Vaza sa veštačkim cvećem i skulptura ženskog tela na stolu


“Vredi spomenuti i naše novo veštačko cveće AGNER, RAGNAR i SJUR”, kaže Tina o svojim poslednjim favoritima. “Osvetlite svoj dom u zimskoj tami sa malo boje. AGNER je napravljen u svetlucavoj prašnjavoj roze boji, SJUR u živopisnoj ružičastoj i RAGNAR u dubokoj bordo boji. Sve su lepe same za sebe, ali i u kombinaciji. Bleda roze u vazi KASPER čini je savršenom uz AGNER i SJUR.”

Iako izgledaju vrlo slično pravom cveću, AGNER i RAGNAR su veštački, pa ih možete brzo oprati pod mlazom vode u tušu kako biste povremeno isprali prašinu sa njih. AGNER je visok 90 cm, a RAGNAR 45 cm, ali ih možete saviti na dnu tako da stanu i u manje vaze.

Mala vaza sa veštačkim cvetom orhideje i skulptura ženskog tela


RAGNAR ima nežnu siluetu orhideje što ga čini vrlo modernim i elegantnim. Bordo boja će pružiti toplinu vašem domu i može se uskladiti sa svim vrstama vaza. 


Koji su vaši favoriti i koji od Tininih vam se najviše svideo? Pišite nam u komentarima!