Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

Prozorska daska sa lampom, drvenim svećnjacima, belom vazom i korpom sa biljem

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Dva puta godišnje pitamo Tinu Niman, JYSKovu menadžerku kategorije za uređenje doma o njenim favoritima među novitetima u JYSK asortimanu: "Osećam da ovaj period zahteva i toplinu i trenutke radosti i pravi hygge", počinje Tina. “Zato sam odlučila da istaknem neke proizvode koji mogu osvetliti vaš dom – i metaforički i bukvalno.”

INGBERT vaza

Prva na redu je INGBERT vaza – elegantna i klasična vaza sa daškom retro izgleda za koji je zaslužan upečatljivi reljefni uzorak njenog grla. Zbog svog mekanog, okruglog oblika, ova vaza će se lepo uklopiti u vaš prostor i neće biti predominantna. Svojom toplom glazurom krem boje i jedinstvenim tačkicama tamnije boje, svaka je INGBERT vaza posebna. Stavite u nju veštački buket cveća LAUST za vrhunsku dekoraciju – ovaj buket se odlično uklapa svojim blagim nijansama krem, ružičaste i zelene, a zajedno će dodati toplinu i udobnost vašem domu.

Kombinacija krem boje, tačkicama prošarane vaze i pravog drveta unosi mirnu i opuštajuću atmosferu u vaš dom, posebno uz buket svežeg cveća ili veštački buket koji će trajati večno, poput buketa LAUST.

JOHAN drveni svećnjak

Drugi po redu je JOHAN svećnjak, napravljen od drveta manga. Svećnjaci su obično skromne dekoracije, ali JOHAN svećnjak će u vašem domu služiti kao predivan ukras koji pokazuje lepotu prirodnih materijala. Podovi i nameštaj od tvrdog drva česta su pojava u mnogim lepo uređenim domovima širom sveta, a odnedavno je tvrdo drvo postalo i vrlo popularan materijal za uređenje enterijera i kućne dekoracije. Tamnije vrste drveta su doživele poseban povrat u svet uređenja enterijera, pa će se zato i JOHAN svećnjak odlično uklopiti u svaki dom.

TOMMY vaza

Treći i poslednji omiljeni dekorativni proizvod je TOMMY vaza. Novi trend koji je sada u punoj snazi je ukrašavanje domova vazama velikog volumena koje se postavljaju na pod. TOMMY vaza je odličan izbor za ovu vrstu dekorisanja enterijera – njom možete dodati vertikalnost svom kućnom dekoru i podići ga na nove visine. Boja vaze je mešavina nežnih nijansi smeđe, zelene i sive boje što joj daje rustični, zemljani izgled. Zbog toga će se sigurno uklopiti u vaš dom, bez obzira u kom stilu je uređen. TOMMY vaza je savršena i za INGVALD veštačku granu drveta realističnog izgleda sa prelepim žutim cvetovima.

Više inspiracije možete pronaći u našim favoritima među korpama za odlaganje.

Saznajte više

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Boja godine- Peach Fuzz

Boja godine- Peach Fuzz

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni