Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
ELBAIT novogodišnja dekoracija pored prozora

Neobične novogodišnje dekoracije i ukrasi

Božić je ušuškan period godine koji provodimo u društvu porodice i prijatelja, uvijeni u svoje omiljeno mekano ćebe i uz šolju toplog kakaa ili kuvanog vina. Postoji više tradicionalnih načina za uživanje u 'najlepšem periodu godine' i ukrašavanju doma lampicama i ukrasima.  

Ali ponekad praznici zahtevaju i određene novine. Ovo je period kada se takođe treba zabavljati i slaviti. Dopustite sebi da osvežite Božić slatkim i zabavnim dekoracijama koje će malo osvežiti vaš enterijer. Neke namerno drugačije i zabavne dekoracije, i neke koje nisu za svačiji ukus. Iznenadite svoje ukućane sa ponekim zanimljivim ukrasom na jelci. Pored standardnih kugli i zvezdica, dodajte i po koji šarmantan ukras koji mami osmeh na lice. Ljubiteljima automobila će se sigurno svideti OLIVIN novogodišnji ukras sa jelkom i sjajnim, crvenim retro autom.


Pronađite još ideja za uređenje doma u novoj Nordic Mood kolekciji

U velikom broju dečjih soba možemo naći motiv duge na lampama, posteljinama, jastučićima... Ali zašto stati tu? Devojčicama će se sigurno svideti MYSING ukras sa novogodišnjem papagajem i dugom. 


Slatki praznični prizori

Pored ukrasa na jelci, možete dodati duh praznika u svoj dom i nekim drugačijim dekoracijama. ELBAIT dekoracija sa vilenjacima koji plešu oko jelke je jedan od naših favorita ove sezone. Ovo je verovatno jedna od onih stvari koje će se deca zauvek sećati, uz asocijaciju na slatko iščekivanje Božića. 


Sličan primer je i MUSIKK dekoracija koja predstavlja sladak pejzaž dece koja se skijaju na malom jezercetu ispred prodavnice slatkiša. Postavite je na noćni stočić i uživaju u pogledu na toplu svetlost koja dolazi iz prozora - šta bi prizvalo lepše snove?  

 


Voleli bismo da čujemo više o vašim netradicionalnim novogodišnjim dekoracijama. Pišite nam u komentarima!

Saznajte više

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Boja godine- Peach Fuzz

Boja godine- Peach Fuzz

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni