Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

Neobične novogodišnje dekoracije i ukrasi

Neobične novogodišnje dekoracije i ukrasi

Božić je ušuškan period godine koji provodimo u društvu porodice i prijatelja, uvijeni u svoje omiljeno mekano ćebe i uz šolju toplog kakaa ili kuvanog vina. Postoji više tradicionalnih načina za uživanje u 'najlepšem periodu godine' i ukrašavanju doma lampicama i ukrasima.  

Ali ponekad praznici zahtevaju i određene novine. Ovo je period kada se takođe treba zabavljati i slaviti. Dopustite sebi da osvežite Božić slatkim i zabavnim dekoracijama koje će malo osvežiti vaš enterijer. Neke namerno drugačije i zabavne dekoracije, i neke koje nisu za svačiji ukus. Iznenadite svoje ukućane sa ponekim zanimljivim ukrasom na jelci. Pored standardnih kugli i zvezdica, dodajte i po koji šarmantan ukras koji mami osmeh na lice. Ljubiteljima automobila će se sigurno svideti OLIVIN novogodišnji ukras sa jelkom i sjajnim, crvenim retro autom.


Pronađite još ideja za uređenje doma u novoj Nordic Mood kolekciji

U velikom broju dečjih soba možemo naći motiv duge na lampama, posteljinama, jastučićima... Ali zašto stati tu? Devojčicama će se sigurno svideti MYSING ukras sa novogodišnjem papagajem i dugom. 


Slatki praznični prizori

Pored ukrasa na jelci, možete dodati duh praznika u svoj dom i nekim drugačijim dekoracijama. ELBAIT dekoracija sa vilenjacima koji plešu oko jelke je jedan od naših favorita ove sezone. Ovo je verovatno jedna od onih stvari koje će se deca zauvek sećati, uz asocijaciju na slatko iščekivanje Božića. 

novogodišnji ukras


Sličan primer je i MUSIKK dekoracija koja predstavlja sladak pejzaž dece koja se skijaju na malom jezercetu ispred prodavnice slatkiša. Postavite je na noćni stočić i uživaju u pogledu na toplu svetlost koja dolazi iz prozora - šta bi prizvalo lepše snove?  

novogodišnji ukras

 


Voleli bismo da čujemo više o vašim netradicionalnim novogodišnjim dekoracijama. Pišite nam u komentarima!

Saznajte više

Boja godine 2023.

Favoriti među tekstilima za dom

Romantični saveti za Dan zaljubljenih u vašem domu

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.