Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Spavaća soba sa bračnim krevetom

Preuredite spavaću sobu bez velikih ulaganja

Spavaća soba često završi kao ona prostorija u koju odlažemo važne papire i stvari koje ne pripadaju nigde. Razne opcije odlaganja, poput kutija za ispod kreveta, plastičnih kutija i korpi, mogu vam omogućiti kreiranje dodatnog prostora, za koji ste mislili da ga nikada nećete imati, poput mesta za dodatne peškire, ćebad, cipele... Kada je sve na svom mestu, odmah se oseća opuštena i umirujuća atmosfera, savršena za odmor. U ovom blogu saznajte kako najbolje preurediti spavaću sobu bez puno ulaganja.

Kutije za ispod kreveta

Krevet sa bež posteljinom i kutijama za ispod kreveta


Prostor ispod vašeg kreveta savršen je za kutije koje možete lako odložiti i izvući. Mogu vam koristiti za dodatne peškire, posteljinu, jastučnice - mogućnosti su beskrajne.

Savet: Pazite da ne stavite previše stvari ispod kreveta, jer dušeku ipak treba prostora da 'diše' kako bi vama ostao svež i udoban tokom noći.

Organizujte svoj ormar

Spavaća soba sa otvorenim ormarom u kom su korpe, kutije, zalihe peškira i torbe


Mnogi svoju odeću i obuću drže u ormaru u spavaćoj sobi. I vrlo verovatno puno više od toga ... Ko je otvorio vrata ormara i potražio slobodno mesto za onu stvar koju trenutno ne koristi, ali još uvek želi zadržati? Jednostavan način za organizovanu garderobu je dodavanje dodatnih rešenja za odlaganje. Kutije za spremanje i korpe pomoći će vam da održite urednost.


Neki ormari čak imaju i mogućnost dodavanja fioka za majice, džempere itd.

Savet: Kada u fioci držite korpu za čarape, kaiševe ili druge sitnice, oni zauzimaju manje mesta, a ostatak fioke možete koristiti za nešto drugo.

Unutrašnjost ormara sa policama i organizarorima za cipele


Organizatori cipela vrlo su praktični i pomažu vam da zaštitite cipele kako bi mogle duže da traju. Providne su pa lako možete pronaći cipele koje tražite. Cipele će vam izgledati očuvano duže vreme jer ćete ih na taj način zaštititi od prašine i od guranja kad vam zatreba nešto drugo iz ormara.

Multifunkcionalni nameštaj za malu spavaću sobu 

 

Ne zaboravite na prednosti višenamenskog nameštaja. Tabure sa prostorom za odlaganje ili klupa sa prostorom za odlaganje na kraju kreveta praktičan je i idealan komad za spavaću sobu u kojoj želite da sve bude lepo i uredno.

Savet: Stavite korpe i činije za odlaganje unutar klupe kako biste održali stvari organizovanim.

Savete za kupatilo pročitajte u blogu: Preuredite kupatilo bez puno ulaganja

Kako održavati svoju spavaću sobu lepom i urednom? Podelite sa nama svoje najbolje savete u komentarima.

Saznajte više

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

Ulepšajte vašu spavaću sobu uz novu posteljinu

Ulepšajte vašu spavaću sobu uz novu posteljinu

Nordic Mood: Mali nameštaj sa velikim uticajem

Nordic Mood: Mali nameštaj sa velikim uticajem