Jorgani za bebe obezbeđuju miran san

Jorgani za decu i bebe - istražite JYSK ponudu! Naši mališani primaju svu našu pažnju tokom dana, a isto je toliko važno da prime i potrebnu pažnju tokom noći. Tu jorgani igraju posebno značajnu ulogu u obezbeđivanju mirnog sna vašeg deteta. Kada kupujete jorgan za bebu, važno je da izaberete visok kvalitet da biste bili sigurni da će dete dobro spavati, kako tokom dana, tako i tokom noći. Dečji mozak se razvija tokom sna, zbog čega je san presudan faktor njihovog sveukupnog zdravlja i napretka.

Bebe ne mogu da se prilagođavaju situaciji ako im je previše toplo ili hladno, a ne mogu ni da navuku ili skinu jorgan da bi regulisale svoju telesnu temperaturu. Ako tražite jorgane punjene paperjem ili perjem za bebe, trebalo bi da pripazite na veliku izdržljivost punjenja. Izdržljivost punjenja je vaša garancija za visok kvalitet jer je to naznaka mogućnosti izolacije jorgana i njegove vazdušnosti. Drugim rečima, ne određuje samo težina jorgana koliko je zaista topao.

Dečji jorgani

Kako vaše dete nastavlja da raste, trebalo bi u nekom trenutku da kupite i jorgan za decu. Jorgani za decu su duži i širi od jorgana za bebe, pa zato mogu da prate prirodni rast deteta.

Svi JYSKovi jorgani za bebe i decu mogu da se peru mašinski. Za jorgane punjene paperjem koristite deterdžent bez enzima.