Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

Stepenice sa tepihom, staklenim činijama, saksijama za cveće, korpama za odlaganje, veštačkim cvećem, jastucima i ćebadima sa cvetnim uzorkom

Nordic Mood kolekcija - spremno dočekajte proleće

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Sa novom Nordic Mood kolekcijom iz JYSKa, veselimo se proleću i dužim i sunčanijim danima. Dok su temperature još uvek relativno niske, priroda oko nas se budi, a sunčevi zraci lagano se probijaju u naše domove.

Nakon ove duge i hladne zime možemo se zajedno veseliti proleću koje kuca na naša vrata. Sa novom Nordic Mood kolekcijom iz JYSKa želimo poželeti dobrodošlicu lepšim i sunčanijim danima. Većina kolekcije je dostupna od kraja januara.

Zidna polica sa šarenim saksijama


”Nova kolekcija stvara vrlo prijatan osećaj i donosi nam tople i prolećne boje, ćebad i jastuke sa cvetnim uzorcima i funkcionalne korpe koje su takođe i dekorativne", govori Tina, naša menadžerka kategorije pokućstva.

Pustite proleće u svoje domove

Kolekcija odiše prijatnom atmosferom u vašem dnevnom boravku. KALLE veštačko cveće dostupno je u tri različite boje koje su prave boje proleća i savršeno pristaju uz TIM saksije za cveće. Šta više govori proleće od FLORA lastuka i ćebeta? Cvetni uzorak takođe možete pronaći i na posteljini sa malim zelenim grančicama. Pročitajte više o našim posteljinama.

Stepenice sa cvetnim jastukom i ćebadima


Tople i harmonične boje, poput činija JONAS, karakterišu celu kolekciju. JONAS činije dostupne su u narandžastoj, sivoj i ljubičastoj boji te u dve veličine. Uživajte gledajući refleksije svetla kroz njihov uzorak.

Obojene staklene činije na stepeniku

Poput JONAS činija, MILAS korpa za odlaganje takođe odiše retro izgledom. Dostupne su u zagasito zelenoj, koralnoj i sivo-smeđoj boji.

Sklopive korpe za odlaganje ukrašene veštačkim cvećem


”Ovo su vrlo funcionalne korpe, koje su i vrlo dekorativne, pogotovo kada se kombinuju sa KALLE veštačkim cvećem. Njihova boja podseća me na dugo očekivano proleće” kaže Tina Niman.

O Nordic Moodu

Četiri puta godišnje naš vešti tim bira komade za novu kolekciju koju zovemo Nordic Mood.

Nordic Mood kolekcija dostupna je online od 26. januara, a u prodavnicama od 2. februara 2021.