Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Vaza, veštačko cveće, svećnjak i mirišljave sveće

5 saveta za zimsku dekoraciju

Božić je čaroban period godine, ali jednom kada prođe, možda je i bolje što ga nema do sledeće godine. Puštanje malo vazduha u kuću, oslobađanje od ukrasnih mirisa i odmor od crvene “Deda Mraz” boje za sledećih deset meseci može biti jednako čaroban period kao i početak decembra.

Pripremili smo pet saveta kako preurediti dom nakon praznika:


1. Veštačke biljke unose život u vaš dom

Nakon što iz kuće iznesete novogodišnju jelku (ili je samo odložite do sledeće godine ukoliko koristite veštačku), verovatno će vam faliti malo zelenila u domu. Veštačke biljke su savršene za oživaljavanje prostorije. Zamislite ovu policu za knjige sa slike, samo bez biljki. Pomalo dosadno, zar ne? Veštačkim biljkama ne treba voda ili promena zemlje, ali jednako dobro pružaju dodatnu energiju prostoriji. 

 

2. Razmazite i sebe i svoj dom

Nakon perioda punog obaveza i raznih dešavanja - a možda i malo previše hrane - vreme je da se fokusirate na sebe. Vratite se starim navikama i pretvorite svoje kupatilo u malu oazu uz mirisne sveće, vaze i veštačko cveće, i vašu najdražu opuštajuću muziku. 

3. Obnovite svoju dekoraciju bojama

Da li volite zlatne tonove koji karakterišu Božić? Njih je lako zadržati u domu i kada nije period praznika. Zlatna se odlično slaže sa zagasito plavom, crvenom, crnom i belom. Dodaje poseban osećaj glamura i elegancije koji možete izbalansirati sa drugim bojama i materijalima poput drveta i kvalitetnom tkaninom kao što je baršun.

4. Koristite svetlije boje za postavljanje stola

Mračni zimski meseci vas prisiljavaju da učinite maksimalno sa to malo svetla koje je prisutno. Postavite sto koristeći lagani stolnjak, odgovarajuće platnene salvete, sive tanjire i elegantne, svetlo roze čaše, vazu punu cveća i naravno, sveće. Na ovaj način će svaka večera biti posebno iskustvo.

5. Iskoristite novogodišnje ukrase koji nisu previše novogodišnji

Da li ste zaboravili da sklonite snežnu kuglu ili lampice? Nastavite da ih koristite i u zimskoj dekoraciji! Neke od dekoracija koje koristimo isključivo za Božić se takođe mogu koristiti i van praznične sezone. Mogu oživeti u januaru i februaru zajedno sa drugim dekoracijama kako bi napravili čarobnu atmosferu. 

Saznajte više

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu trpezarijskog stola

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu trpezarijskog stola

Boja godine- Peach Fuzz

Boja godine- Peach Fuzz

Toplina prirode na vašem trpezarijskom stolu

Toplina prirode na vašem trpezarijskom stolu