Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

 Besplatna dostava za sve online porudžbine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. Naručite proizvode do 14. decembra kako biste ostvarili dostavu pre Nove godine.

5 saveta za zimsku dekoraciju

5 saveta za zimsku dekoraciju

Božić je čaroban period godine, ali jednom kada prođe, možda je i bolje što ga nema do sledeće godine. Puštanje malo vazduha u kuću, oslobađanje od ukrasnih mirisa i odmor od crvene “Deda Mraz” boje za sledećih deset meseci može biti jednako čaroban period kao i početak decembra.

Pripremili smo pet saveta kako preurediti dom nakon praznika:


1. Veštačke biljke unose život u vaš dom

Nakon što iz kuće iznesete novogodišnju jelku (ili je samo odložite do sledeće godine ukoliko koristite veštačku), verovatno će vam faliti malo zelenila u domu. Veštačke biljke su savršene za oživaljavanje prostorije. Zamislite ovu policu za knjige sa slike, samo bez biljki. Pomalo dosadno, zar ne? Veštačkim biljkama ne treba voda ili promena zemlje, ali jednako dobro pružaju dodatnu energiju prostoriji. 

 

2. Razmazite i sebe i svoj dom

Nakon perioda punog obaveza i raznih dešavanja - a možda i malo previše hrane - vreme je da se fokusirate na sebe. Vratite se starim navikama i pretvorite svoje kupatilo u malu oazu uz mirisne sveće, vaze i veštačko cveće, i vašu najdražu opuštajuću muziku. 

3. Obnovite svoju dekoraciju bojama

Da li volite zlatne tonove koji karakterišu Božić? Njih je lako zadržati u domu i kada nije period praznika. Zlatna se odlično slaže sa zagasito plavom, crvenom, crnom i belom. Dodaje poseban osećaj glamura i elegancije koji možete izbalansirati sa drugim bojama i materijalima poput drveta i kvalitetnom tkaninom kao što je baršun.

4. Koristite svetlije boje za postavljanje stola

Mračni zimski meseci vas prisiljavaju da učinite maksimalno sa to malo svetla koje je prisutno. Postavite sto koristeći lagani stolnjak, odgovarajuće platnene salvete, sive tanjire i elegantne, svetlo roze čaše, vazu punu cveća i naravno, sveće. Na ovaj način će svaka večera biti posebno iskustvo.

5. Iskoristite novogodišnje ukrase koji nisu previše novogodišnji

Da li ste zaboravili da sklonite snežnu kuglu ili lampice? Nastavite da ih koristite i u zimskoj dekoraciji! Neke od dekoracija koje koristimo isključivo za Božić se takođe mogu koristiti i van praznične sezone. Mogu oživeti u januaru i februaru zajedno sa drugim dekoracijama kako bi napravili čarobnu atmosferu. 

Saznajte više

Vodič: Izbor ogledala

Novogodišnji pokloni za svačiji džep

Novogodišnje lampice: sigurnosni saveti

Osetite duh praznika uz novu Nordic Mood kolekciju

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.